Folders verspreiden

22-8-2012 door: Kempen Media
HALLO Horst aan de Maas is een gratis uitgave van Kempen Media BV en verschijnt elke donderdag in de gemeente Horst aan de Maas in een oplage van ruim 19.400 exemplaren.

Bereik en bezorging
Kempen Media biedt u de mogelijkheid om reclamefolders te verspreiden met het nieuwsblad HALLO Horst aan de Maas. Ons eigen bezorgcorps, dat wij in de loop van de jaren hebben opgebouwd, staat garant voor hoge betrouwbaarheid en een correcte bezorging. Het unieke bereik van ruim 98% van de huishoudens in de gemeente Horst aan de Maas en de daarbij horende leesdichtheid van 91% zijn uitkomsten waar Kempen als uitgever trots op is.

Attentiewaarde
Om extra attentiewaarde te genereren worden slechts 3 bijlagen per uitgave van HALLO verspreid. Tevens worden alle folders in de vorm van een bijlageblok gratis vermeld in het nieuwsblad HALLO Horst aan de Maas. Op deze wijze wordt er een maximaal resultaat behaald met het verspreiden van folders via het nieuwsblad HALLO Horst aan de Maas.

Verspreidingsgebied
Op deze webpagina kunt u uw eigen verspreidingsgebied samenstellen door de juiste plaatsnamen aan te vinken. Vervolgens kiest u de juiste specificaties van het te verspreiden drukwerk en een eventuele extra oplage.

Reserveren
U ziet meteen wat de kosten (excl. btw) voor het produceren en verspreiden van de folders zijn. Klik op de button "Reserveer verspreiding" om meteen te reserveren. Binnen 2 werkdagen neemt één van onze werknemers contact met u op om uw reservering te bevestigen.

America
Broekhuizen
Broekhuizenvorst
Evertsoord
Griendtsveen
Grubbenvorst
Hegelsom
Horst
Kronenberg
Lottum
Meerlo
Melderslo
Meterik
Sevenum
Swolgen
Tienray
 
Specificaties
Formaat:
Gramsgewicht:
 
 
Oplage verspreiding:
Extra oplage:
 
Extra oplage = deze worden niet via het nieuwsblad HALLO Horst aan de Maas verspreid
 
Oplage totaal:
Totaalprijs:
 
Totaalprijs = produceren en verspreiden van folders, inclusief gratis vermelding in de vorm van een bijlageblok in ons nieuwsblad

 

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie