2.000 euro voor Wensambulance Limburg

10-8-2017 door: Redactie
Op recreatiecentrum De Schatberg in Sevenum vond op 3 augustus een fundraising event plaats voor Stichting Wensambulance Limburg. Er werd 2.000 euro ingezameld voor het goede doel. Tijdens voorgaande edities werd geld ingezameld voor onder andere Stichting Honderdtien en Kika.

Dit jaar koos de organisatie Stichting Wensambulance Limburg als goed doel. De stichting houdt zich bezig met het vervullen van wensritten voor volwassenen en kinderen die ernstig ziek, bedlegerig of terminaal zijn. Hierdoor kan iemand ondanks het grote verdriet, door de vervulling van een wens, weer even genieten en zijn of haar zorgen vergeten. Bij elke wens gaan kundige zorgverleners mee die zich hiervoor belangeloos inzetten.

Er werden diverse activiteiten georganiseerd, zoals een loterij en rommelmarkt. Ook werden er spelletjes gespeeld, stonden er springkussens en konden kinderen zich laten schminken. Alles werd georganiseerd met als doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor Stichting Wensambulance Limburg. Ter afsluiting was er een strandfeest met dj, kampvuur, modeshow en talentenjacht. Sponsoren uit de regio stelden prijzen beschikbaar voor de loterij. Uiteindelijk werd bekendgemaakt dat er 2.000 euro is opgehaald voor het goede doel.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie