Zeventiende editie Truckrun

24-3-2016 door: Redactie
De zeventiende editie van de Truckrun Horst vindt plaats op zondag 3 april. ’s Ochtends om 09.00 uur wordt gestart met het opstellen van ruim driehonderd trucks op het industrieterrein Hoogveld in Horst met in de cabine een chauffeur en iemand met een beperking.
maskTop
Zeventiende editie Truckrun
maskBottom

Joekskapel ‘Labberjoeks uit Sevenum verzorgt de muzikale omlijsting vanaf 12.15 uur bij de start van de Truckrun. Wethouder Paul Driessen van gemeente Horst aan de Maas gaat om 12.40 uur de menigte toespreken en om ongeveer 12.45 uur zet de Truckrun zich in beweging. Vanaf dat moment trekt de ruim 60 kilometer durende run door de vele kerkdorpen in de gemeentes Horst aan Maas en Venray.

De Truckrun vertrekt vanaf Lumar Horst aan de Energiestraat richting Hegelsom. De verwachte terugkomst op het industrieterrein is 16.15 uur. De hal van Lumar wordt omgetoverd tot feesthal, waar een grote tombola wordt georganiseerd. Kinderen zich kunnen laten schmincken en waar een springkussen staat. Onder begeleiding van lokale artiesten wordt in deze hal gefeest. Onder andere Ivan & Frank treden deze dag op, maar ook Aaltiëd Noeït te Laat staat op het podium.

Als bezoekers de Truckrun vanaf 12.45 uur tegenkomen op de route, dan moeten zij rekening houden met een wachttijd van ongeveer 30 tot 45 minuten. Ook vraagt de organisatie bewoners langs de route hun auto deze middag niet langs de route te parkeren.

Voor meer informatie over de Truckrun, het programma en de route, kijk op www.truckrun.nl

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie