Prins Peter en vorst Rob uitgekomen in Hegelsom

22-1-2014 door: Redactie
Het prinsenbal van CV D’n Tuutekop uit Hegelsom werd voor het eerst sinds jaren weer op zaterdagavond georganiseerd. Nieuwe vorst Rob Thielen en prins Peter Wagemans werden bekendgemaakt.
maskTop
Prins Peter en vorst Rob uitgekomen in Hegelsom
maskBottom

Als een van zijn laatste taken mocht prins René I met jeugdprins Silvijn I de Tuutekopvlag hijsen in de vlaggenmast bij zaal Debije. Daarna werd er afscheid genomen van raadsleden Paul Jacobs, Wilbert Zanders, Tjeerd van Helden, Ruud Zanders en Leon Faesssen, vorst Noël en de kartrekkers van het afgelopen jaar. Nadat prins René I werd opgenomen in het korps van oud-prinsen en -vorsten, nam de nieuwe voorzitter van D’n Tuutekop Jos Peeters het woord over. Hij bedankte vorst Noël voor zijn grote inzet als gezicht van D’n Tuutekop van de afgelopen negen jaar voor de Hegelsomse carnaval. De nieuwe vorst, Rob Thielen, werd gepresenteerd met een schimmenspel door de raad van elf.

In het eenmalig geopende ‘Haegelsums Wokrestaurant’ kwamen diverse prominente Tuute en Tuutinne voorbij. Aan het eind van het toneelstuk nam nieuwe vorst Rob I het woord over met de proclamatie.Na enkele hints werd de nieuwe heerser van ‘t Tuuteriek bekendgemaakt: prins Peter III. Peter Wagemans is 37 jaar oud en is getrouwd met Monique. Samen hebben ze drie kinderen, Sjors, Eef en Lonne. Peter is al jaren bestuurslid van D’n Tuutekop, waar hij de functie als vicevoorzitter bekleedt. De adjudanten van Peter III zijn Sandor Verhaeg en Richard Verhaeg. Ze houden receptie op zondag 2 februari van 14.11 uur tot 16.11 uur in D’n Tuutetempel. Het motto van Peter III luidt: Weej bauwe nou gen huüs of halle, ma goan met d’n Tuutekop knallen.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie