Nieuw bestuur voor CS De Klotbultjes Griendtsveen

5-1-2017 door: Redactie
Per 1 januari heeft CS De Klotbultjes in Griendtsveen een nieuw bestuur. Ton Bukkems, Anny van Bommel en Johan Wolters dragen de taken aan een nieuwe generatie over.

Er is een nieuw bestuur gevormd, bestaande uit negen leden: voorzitter Carlo Spreeuwenberg, secretaris Ilse Voets, penningmeester Wilfried Holtackers aangevuld met de bestuursleden Koen van Ham, Iris Hoeijmakers, Frank Kanters, Soraya Willem, Frank Ramaekers en Mario de Vries. “We gaan het goede behouden en waar nodig vernieuwen. De groep zit vol met energie om de komende jaren van carnaval in Griendtsveen en omstreken een groot feest te maken”, aldus voorzitter Carlo Spreeuwenberg. De nieuwe lichting krijgt de volledige steun van het oude bestuur. De ­komende tijd wordt de overdracht geregeld.

Op 14 januari vindt in Griendtsveen Griendtsveen’s got talent plaats, georganiseerd door SJG Paparazzi en CS De Klotbultjes. Op die avond worden ook de nieuwe jeugdprins en jeugdraad bekend gemaakt worden. De dansmarietjes gaan dan voor het eerst optreden en het nieuwe bestuur zal ook aanwezig zijn.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie