Nieuw kindcentrum ‘t Nest

10-5-2017 door: Redactie
Kinderopvang ’t Nest opent in Horst een nieuw kindcentrum: ’t Hôrster Nest. Het gebouw van de voormalige Twister-school is geheel gerenoveerd tot een duurzame kinderopvanglocatie voor 0 tot 13-jarigen. In mei opent ’t Hôrster Nest haar deuren.
maskTop
Nieuw kindcentrum ‘t Nest
maskBottom

In het voormalige schoolgebouw was al een peuterprogramma en buitenschoolse opvang gehuisvest. Ook wordt op deze locatie samengewerkt met PSW Junior. In de ontwikkelingsgroep krijgen kinderen met een achterstand specialistische begeleiding, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Met de verhuizing van de basisschool naar de voormalige Norbertuskerk ontstond de kans om het gebouw en het buitenterrein te moderniseren en het aanbod uit te breiden met reguliere dagopvang voor baby´s en peuters.

Bij de aanleg van het buitenterrein is ervoor gekozen om dit ruim op te zetten en zoveel mogelijk natuurlijke materialen te gebruiken. Er is een ontdektuin met zandvlaktes, grasveldjes, banken van boomstammen en beschutte plekjes waar kinderen verstoppertje kunnen spelen. In de voormalige school is voor de jonge kinderen een huiselijke sfeer gecreëerd. Daarnaast is er op de locatie een keuken en een atelier. De medewerkers bieden daarnaast op de nieuwe locatie een vrijetijdsprogramma aan.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie