Het Loopcentrum wil uitbreiden

10-6-2010 door: Redactie
Wandel- en hardloopspeciaalzaak Het Loopcentrum wil de capaciteit van de winkel gaan verdubbelen. Het bedrijf aan de Stationsstraat in Hegelsom heeft op dit moment al een oppervlak van 800 vierkante meter, maar verwacht voor de komende jaren nog een flinke groei.
maskTop
Het Loopcentrum wil uitbreiden
maskBottom

Het Loopcentrum is gespecialiseerd in het adviseren van hardlopers en wandelaars over passend schoeisel om hun sport te beoefenen. Het bedrijf heeft daarvoor zelfs een fysiotherapeut en een podotherapeut in dienst en werkt veel samen met sportartsen.

Volgens eigenaar Berend Keij is Het Loopcentrum de afgelopen jaren flink gegroeid. "Drie jaar geleden hadden we nog maar een paar adviseurs, maar inmiddels hebben we al onze achttiende adviseur aangenomen. We hebben een landelijke dekking op de markt voor wandelaars en ook steeds meer hardlopers uit onder andere Utrecht en Amersfoort weten ons te vinden."

Keij verwacht dat de toestroom van sporters de komende tijd alleen nog maar toe zal nemen. Het bedrijf is al de grootste speciaalzaak op het gebied van wandel- en hardloopschoenen van Nederland, maar onder andere door het aanboren van de Duitse en Belgische markt, denkt Berend Keij dat zijn bedrijf nog verder zal groeien. Om die groei het hoofd te kunnen bieden, wil hij het woonhuis naast de huidige winkel slopen en een nieuwe winkel ernaast bouwen. Daarmee moeten er twee afzonderlijke winkels voor wandel- en hardloopschoenen ontstaan.

"De groei is niet te stoppen", aldus Berend Keij. "Ik denk dat we over een aantal jaar al 25 tot 30 werknemers hebben." Het Loopcentrum steekt veel energie in de nieuwe adviseurs. "Veel sport­artsen verwijzen patiënten naar ons door. Dat betekent dat we kwaliteit moeten leveren en ook een objectief advies voor de juiste schoen moeten geven.
Daarom steken we ruim 200 uur in de opleiding van nieuwe adviseurs, zodat ze een goed advies kunnen geven."

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie