Onderwerp

7-6-2018 door: Redactie
Ik ben er in de loop der tijd wel degelijk achter gekomen dat columns maken niet altijd zo makkelijk gaat. Tenminste bij mij. Ik doe het nu al bijna een half jaar en elke keer als ik weer een column moet schrijven zit ik met hetzelfde probleem: een onderwerp vinden.

Als ik eenmaal een onderwerp heb voor mijn column lukt het wel, maar dan moet eerst het onderwerp nog komen. Ik wacht dan ook elke keer tot het laatste moment, of er misschien nog iets zinnigs of interessants gebeurt in mijn leven. Nee, niet dus. Bij mijn moeder komt de: ‘mahaamm’ dus heel bekend voor op de dagen dat het weer zo ver is. Maar als je dan naar anderen kijkt, lijkt hun leven zo veel leuker en spontaner te gaan. Neem YouTube bijvoorbeeld. Leuk al die filmpjes van hun weekvlogs en hun reizen naar verre landen, wat je zelf misschien alleen nog op plaatjes hebt gezien.
Het leven van sommige anderen kan zo leuk lijken met alles erop en eraan. Terwijl je zelf eigenlijk niet veel meemaakt. Misschien moet ik ook maar een YouTube kanaal beginnen, niet dat mensen daar zo blij van worden. Wat ik dus wil zeggen is, hoe mooi het leven van anderen ook lijkt, iedereen heeft zijn problemen. Groot of klein. Toevallig heb ik laatst een shirt gekocht met: ‘la vie est belle’ er op staan. Het leven is mooi. Ik hoef nou nog alleen in de spiegel te kijken en dat gaat me er voortaan aan herinneren dat mijn leven soms best saai is. Iedereen maakt wat mee. Alleen niet zo geforceerd als die perfecte beelden die je tegen komt. Kijk. Het lukt me elke keer toch weer.

Liefs, Iris

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie