Beetje positiever mensen

11-1-2018 door: Redactie
De vorige keer had ik het al over goede voornemens. Daar wil ik het nu nog even over hebben. Ik merk dat mensen sinds vorig jaar erg negatief zijn ingesteld. Erg raar is dat natuurlijk niet, want 2017 was ook een rotjaar over het algemeen. Veel artiesten overleden, aanslagen en de rest kunnen jullie zelf ook wel invullen. Maar kunnen we hier alsjeblieft mee stoppen.

Ik ben er inmiddels zo klaar mee dat als er één fout ding gaat dat het hele jaar als een ‘slecht’ jaar bestempeld wordt. Nu ook weer. Donald Trump tweette dat hij net als Kim Jong Un ook een ‘knop’ op zijn bureau heeft staan om kernwapens af te vuren. Nou, mijn Twitter ontplofte van de tweets over hoe slecht 2018 nu al gaat.

Als al deze mensen nu heel even verder willen kijken. Donald Trump mag dan een idioot zijn die dingen zegt en als een klein kind ruzie zoekt met Noord-Korea, maar het gaat eigenlijk veel beter met dit land. Noord- en Zuid-Korea hebben gezegd dat ze willen gaan praten. Dit is het eerste officiële contact wat deze landen hebben in twee jaar. Twee jaar lang hebben deze overheden niet met elkaar gepraat en nu staan ze er wel voor open. Maar nee, Trump tweet iets doms en mensen raken volledig in paniek. Natuurlijk is het ook een land met kernwapens en zijn ze ook allesbehalve goed bezig, maar het gaat wel beter.

Voor 2018 wil ik dat mensen wat positiever naar dingen gaan kijken en dat hopelijk de media deze negatieve dingen ook wat minder aandacht schenken. Het is 2018 mensen, met deze negatieve zooi kunnen we toch niet meer aankomen. Ik ga het in ieder geval niet doen dit jaar.

Liefs, Puck

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie