Gezondheidscafé in Citaverde

17-4-2018
Gezondste Regio 2025 organiseert op dinsdag 17 april een gezondheidscafé. Deze bijeenkomst vindt vanaf 19.30uur plaats in het Citaverde College in Hegelsom.

Tijdens deze editie van het gezondheidscafé wordt teruggeblikt op de bijeenkomst van januari. Die stond in het teken van het fitte brein. Op 17 april is Mai van der Beele als gast aanwezig. Zij is muziektherapeut en met haar wordt gesproken over de kansen die muziektherapie voor het brein kan bieden. Frans Verhaag en Chantal Kramer vertellen als vertegenwoordigers van de gemeente Horst aan de Maas over de manier waarop de gemeente bezig is om haar medewerkers te stimuleren om gezond en fit in hun werk te zijn. Daarnaast is Marike van Eijs aanwezig. Samen met een groep collega therapeuten is zij aan de slag om ‘natuurlijke’ gezondheid in een breder perspectief te plaatsen en is zij op zoek naar verbinding in de regio Noord-Limburg.

Gezondste Regio 2025 is aanjager, verbinder, initiatiefnemer en heeft de afgelopen tijd nagedacht over haar plannen voor de komende periode. Samen met een aantal partijen wordt gewerkt aan de ontwikkeling van een zogenaamd Dorpslab, waarin samenwerking en verbinding tussen initiatieven die te maken hebben met het thema ‘positieve’ gezondheid centraal staan. Daar wordt tijdens de bijeenkomst uitleg over gegeven. Het publiek wordt deze avond ook betrokken bij het thema. De presentatie is in handen van René van Lieshout. Aanmelden voor deze avond kan viawww.gezondsteRegio2025.nl

Bekijk agenda overzicht van deze week
Bekijk agenda overzicht van volgende week
16-2-2018
29-7-2018
Koopzondag Horst
Om alvast te noteren
Geen evenementen
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie