Jubileumconcert Drumband Horst

9-12-2017
Om het zestig jarig bestaan van Drumband Jong Nederland Horst te vieren verzorgt de vereniging een jubileumconcert op zaterdag 9 december in Froxx. De huidige drumband speelt op deze avond, maar ook de oud-leden laten van zich horen in het slagwerkconcert.

Het ontstaan van Drumband Jong Nederland Horst is te danken aan een drumband die meeliep met de jeugdwandelvierdaagse. De oprichters waren zo onder de indruk dat zij besloten zelf trommen en klaroenen aan te schaffen. In de jaren 90 nam de groep afscheid van de klaroenen en kreeg de drumvereniging haar huidige naam. Met de jaren werd de drumband aangevuld met diverse instrumenten en is het een slagwerkensemble geworden.

De jubileumavond bestaat uit drie delen: geschiedenis, heden en toekomst. Hier komen onder andere oud-leden en de klaroenen in terug, maar ook populaire melodische nummers. Daarnaast heeft Bart van der Sterren voor het jubileumconcert een werk gecomponeerd waarin slagwerkmuziek en wetenschappelijke curiositeiten verenigen.

Het jubileumconcert start om 19.30 uur en de toegang is gratis. Na het concert volgt er een feest. Voor meer informatie kijk op www.drumband.jnhorst.nl

Bekijk agenda overzicht van deze week
26-8-2018
16-2-2018
24-8-2018
Phoenix on the Beach
25-8-2018
25-8-2018
26-8-2018
Bekijk agenda overzicht van volgende week
Om alvast te noteren
Geen evenementen
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie