Jubileumweekend Dreumel

17-11-2017 tot en met 19-11-2017
Carnavalsvereniging D’n Dreumel uit Horst maakt zich op voor het 5x11 jarig jubileumweekend, dat van vrijdag 17 tot en met zondag 19 november gevierd wordt in de Mèrthal.

Voorafgaand aan dit weekend zal er voor alle Dreumelleden op zondag 12 november een jubileumbrunch georganiseerd worden, waarbij het jubileumboek en de nieuwe ingerichte website officieel worden gepresenteerd.

Tijdens het jubileumweekend wordt de Mèrthal omgetoverd tot Dreumelhal. Op vrijdag 17 november staat er in samenwerking met de Muzikantine een muziekavond gepland onder de noemer ‘De Mèrthal giêt plat’.

Zaterdagavond vindt het jubileumfeest plaats. De avond begint met een receptie en aansluitend volgt een bruisende feestavond, waarbij alle regionale (carnavals)verenigingen uitgenodigd zijn. Er is muziek van onder andere De Toddezèk, De Dreumelband, Heite Soep, Powerbaum en Spik en Span.

De zondag heeft als thema ‘Oêt de alde doës’. Tijdens dit matinee worden buuts, sketches en Horster (carnavals-)muziek uit vroeger tijden herbeleefd . Tevens worden de Dreumelliedjes top-55 en het Horster leesplankje gepresenteerd. Meer informatie over het jubileumweekend van D’n Dreumel is te vinden op www.dreumel-horst.nl

Bekijk agenda overzicht van deze week
Bekijk agenda overzicht van volgende week
16-2-2018
29-7-2018
Koopzondag Horst
Om alvast te noteren
Geen evenementen
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie