festival When Love Meets Life

19-8-2017
Stichting Sisters’ Diary organiseert op zaterdag 19 augustus het festival When Love Meets Life bij het dagstrand in de Kasteelse Bossen in Horst. Bezoekers kunnen een bootje met een lichtje te water laten om een speciaal iemand of moment te herdenken.

Sisters' Diary is een stichting die is opgericht ter nagedachtenis aan Simone de Koster. De stichting vraagt aandacht voor problematiek waar (jong-)volwassenen mee te maken krijgen op het moment dat ze te horen krijgen ernstig ziek te zijn en hierdoor voor de maatschappij een risico vormen. Denk hierbij aan obstakels rondom het verkrijgen van een hypotheek, verzekeren, werk en het hebben van een kinderwens. “Met het evenement willen we dat gedachten, herinneringen, vriendschap en liefde uitgedragen kan worden en die van deze avond een bijzondere beleving maakt die in ieders herinnering zal blijven”, aldus de stichting. “Dat is waar Sisters' Diary voor staat: het creëren van mogelijkheden die andere kunnen helpen in de zoektocht naar een toekomst in een maatschappij waarin iedereen meetelt.”

Tijdens het festival krijgen de bezoekers een eigen bootje met een lichtje dat ze met een eigen tekst persoonlijk kunnen maken. Met zonsondergang worden de lichtjes te water gelaten. “When love meets life is een avond die hoop geeft, dromen ontsteekt en waar herinneringen gecreëerd worden die je nooit zult vergeten”, aldus de stichting. “In elke cultuur worden er lichtjes ontstoken met een eigen betekenis. Met licht vieren we, wensen we en herdenken we. Een lichtje voor een speciaal moment. Stel je een moment voor om samen met je familie, vrienden of geliefde op een bijzondere manier betekenis te geven aan een moment of ingrijpende gebeurtenis. Duizenden lichtjes op het water, elk met een eigen geschreven boodschap.” Ook zijn er optredens van singer songwriters op het festival.

Disclaimer | Copyright© 2017 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie