Activiteitenmiddag te berkel

24-4-2017
Het wijkcomité Hof te Berkel organiseert maandag 24 april de opa-, oma- en kleinkindmiddag. Voorafgaand aan deze activiteit wordt deel twee van de beweeg- en speelstraat in Hof te Berkel geopend. Aan het begin van de middag komt Olga Commandeur om vrijwilligers te leren hoe ouderen verantwoord kunnen bewegen.

Tijdens de opa-, oma- en kleinkindmiddag kunnen kleinkinderen opa’s en oma’s mee nemen of juist opa’s en oma’s hun kleinkinderen. Voorafgaand wordt deel twee van de beweeg- en speelstraat geopend. Deze beweeg- en speelstraat is door wijkbewoners bedacht. Betonbakken in de wijk worden gevuld met groen naar ontwerp van Wiel Jenniskens. Er komen seniorenbanken en een belevingspad waar verschillende ondergronden in zitten zodat mensen hun balans kunnen oefenen. Daarnaast komt er nog een speeltoestel voor kleine kinderen. De bewoners hebben zelf de bakken plantklaar gemaakt en gaan ook zelf de planten erin zetten.

Aan het begin van de middag komt Olga Commandeur, bekend van Nederland in Beweging, de vrijwilligers van Hof te Berkel verder opleiden om verantwoord met ouderen te bewegen op de beweegtoestellen in de wijk. Om 14.00 uur geeft ze een demonstratie over hoe meedoen aan een beweeggroep eruit kan zien.

Disclaimer | Copyright© 2017 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie