Fietsenmarkt

27-4-2017
Toer- en Wielerclub (TWC) Oranje uit Horst organiseert op Koningsdag donderdag 27 april haar jaarlijkse fietsenmarkt in de Mèrthal in Horst. De fietsenmarkt is open van 08.00 tot 14.30 uur.

Tijdens de markt kunnen mensen hun fiets verkopen of juist een nieuw exemplaar aanschaffen. Leden van TWC Oranje helpen bezoekers met het kopen en verkopen van hun fiets. Vanaf 08.00 uur kunnen verkopers hun fiets afgeven aan vrijwilligers van TWC Oranje. De verkoper mag de prijs zelf bepalen. Bij de verkoop van de fiets dient er gelijk afgerekend te worden. 10 procent van de verkoopprijs, met een minimum van 5 euro en een maximum van 50 euro, gaat naar TWC Oranje voor de door hen verrichte inspanningen. Als de fiets niet verkocht wordt, kan de eigenaar de tweewieler weer mee naar huis nemen. TWC Oranje ontvangt dan graag 3 euro voor de gedane moeite.

Ophalen van de fietsen kan tussen 14.30 en 15.00 uur. De fietsclub raadt aan om de fiets in goede staat en gepoetst te koop te zetten. Voor meer informatie kijk op www.twcoranje.nl of bel 06 53 38 00 82.

Disclaimer | Copyright© 2017 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie