Nepal Festival

1-7-2018
Stichting Javea Nepal organiseert op zondag 1 juli voor de zevende keer het jaarlijkse Nepal Festival. Dit doen ze in Kaldenbroeck, in het Huys voor Puur Leven, in het gebied tussen Grubbenvorst en Lottum van 10.30 tot 17.30 uur.

De stichting zet zich in voor een betere leefsituatie van ongeveer 20.000 hill people in één van de armste districten in Nepal. Het festival heeft als doel om extra financiële middelen te werven voor stichting Javea Nepal onder het motto ‘Delen maakt blij’. Iedereen is welkom en kan deelnemen aan diverse activiteiten.

Zo is er een blote voeten wandeling onder begeleiding van een natuurgids. Om 10.30 uur opent de inspiratie markt. Er is de hele dag live muziek, er worden voet- en handmassages gegeven. Ook is het mogelijk om een Henna paint aan te laten brengen. Voor zowel kinderen als volwassenen zijn er mozaiek workshops en workshops ‘Fluit je mee…’ waarin spel en de natuur centraal staat. In de Oude Schaapskooi worden mini klankschaal-concerten gegeven. Stuur voor meer informati een mail naar info@kaldenbroeck.nl

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie