Concert Harmonie Horst

2-6-2018
De Koninklijke Harmonie van Horst onder leiding van dirigent Maurice Daemen houdt op zaterdag 2 juni haar eerste concert met de nieuwe dirigent. Het concert vindt plaats om 19.30 uur in cultureel centrum ’t Gasthoês in Horst.

Het concert wordt georganiseerd onder de naam ‘Muzikale Ontmoeting’, waarbij de Fanfare Concordia uit Ittervoort als gastorkest is uitgenodigd. Dat is het orkest waar Daemen al bijna 25 jaar dirigent is. In januari is hij als dirigent in Horst begonnen en heeft hij de afgelopen maanden met dit orkest kennis gemaakt en gewerkt aan een gevarieerd programma. Voor hem wordt het een dubbelconcert, waarbij hij beide orkesten leidt .

De Koninklijke Harmonie van Horst opent het programma en brengt een variatie aan werken, waarbij een aantal muziekstukken door beelden worden ondersteund. Zo staan onder andere Island of Light van José Alberto Pina, Hounds of Spring van Alfred Reed en Entry of the Bojares van Johan Halvorsen op het programma. Fanfare Concordia Ittervoort vervolgt het programma met onder andere Wonders of Nature van Bert Appermont en Oriënt Express van Philip Sparke. Kijk voor meer informatie over de avond op www.harmonievanhorst.nl

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie