Netwerkbijeenkomst armoede

23-5-2018
De Werkgroep armoede van de Burger Advies Raad Horst aan de Maas (BAR) organiseert op woensdag 23 mei een netwerkbijeenkomst. Deze vindt vanaf 20.00 uur plaats in gemeenschapshuis De Zaal in Griendtsveen.

De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Wonen Limburg, Synthese en gemeente Horst aan de Maas. “In Horst aan de Maas werken veel organisaties en vrijwilligers op het gebied van schuldhulpverlening en armoedebestrijding. Vaak weet men elkaar te vinden, maar soms ook niet. Om elkaar (beter) te leren kennen én om van elkaar te leren organiseren we een netwerkbijeenkomst over dit onderwerp”, aldus de BAR.
De bijeenkomst staat onder leiding van dagvoorzitter Benoit Hameleers. Hij is coördinator bij De Pijler, een organisatie die een breed netwerk ondersteunt om gezamenlijk armoedevraagstukken aan te pakken. Raf Janssen uit Helden verzorgt een inleiding over armoede. Hij is secretaris van de Sociale Alliantie, een bundeling van organisaties die zich in Nederland bezighouden met armoedebestrijding. Een belangrijk gedeelte van de bijeenkomst bestaat uit speeddaten. Tijdens het speeddaten worden deelnemers uitgedaagd om minimaal twee nieuwe contacten te leggen. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.horstaandemaas.nl/bijeenkomstarmoede

Bekijk agenda overzicht van deze week
16-2-2018
26-7-2018
Bekijk agenda overzicht van volgende week
16-2-2018
2-8-2018
Om alvast te noteren
Geen evenementen
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie