25 jaar WinterZonFestival

4-3-2018
Het WinterZonFestival viert op zondag 4 maart een jubileumeditie. Het is voor de 25e keer dat het festival voor mensen met een beperking wordt gehouden.

Hoofdacts tijdens dit festival zijn Ali B en Maan. Omdat het festival 25 jaar bestaat zijn er dit jaar diverse verrassingen en cadeautjes voor de bezoekers Het WinterZonFestival 2018 vindt plaats in overdekte hallen van FloraZON in Venlo van 10.30 tot 16.30 uur.

Naast Maan en Ali B staan ook De Snollebollekes en Crist Coppens op het hoofdpodium.
De muzikale afwisseling tussen de optredens wordt verzorgd door dj Guido Ernst. De presentatie is ook dit jaar weer in handen van Wim Hendrix. In de zaal worden de bezoekers bij aankomst en tussen de optredens door vermaakt door onder meer Dansgarde D’n Dreumel, The Lone Ranger en Clowntje Polka. Het WinterZonFestival wordt georganiseerd door Rotary Club Horst aan de Maas en De Vrienden van WinterZon. Kijk voor meer informatie op www.winterzonfestival.nl

De vernieuwde speelplaats van OBS Weisterbeek in Horst werd woensdag 7 februari geopend door de ‘prinsen’ en ‘prinsessen’ van de school.

“De afgelopen periode is hard gewerkt om van de relatief kleine speelplaats een uitdagende speelomgeving te maken”, aldus de school. Er is ingezameld door onder meer een kerstmarkt en sponsorloop. Maar ook zijn er bijdragen geweest van de Rabobank en de (voormalige) overblijfcommissie van de school. De kinderen hebben mee nagedacht over de invulling van de speelplaats. Ze gaven aan veel renruimte te willen houden, plekken om te voetballen, maar ook hoekjes om te verstoppen of te ‘chillen’. Nieuwe speeltoestellen en een grotere zandbak hebben gezorgd voor een andere uitstraling van de speelplaats.

Bekijk agenda overzicht van deze week
16-2-2018
19-7-2018
Bekijk agenda overzicht van volgende week
16-2-2018
26-7-2018
29-7-2018
Koopzondag Horst
Om alvast te noteren
Geen evenementen
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie