Info-avond Nationaal Zorgfonds

25-9-2017
De SP Horst aan de Maas organiseert op maandag 25 september een informatieavond over het Nationaal ZorgFonds (NZF) in het gemeentehuis in Horst. Doel van de bijeenkomst is de oprichting van een lokaal comité dat zich gaat inzetten voor de realisatie van het NZF.

In het voorjaar van 2017 heeft de SP al een informatieavond georganiseerd om te discussiëren over het Nationaal ZorgFonds. De volgende stap in de opbouw van de beweging voor NZF en het afschaffen van het eigen risico is het organiseren van een bijeenkomst in Horst aan de Maas met als doel de oprichting van een lokaal comité NZF, dat in Horst aan de Maasacties gaat voeren om de doelstellingen van het NZF uit te dragen en te realiseren.

De bijeenkomst vindt plaats op maandagavond 25 september in het gemeentehuis (souterrain, ingang aan de achterzijde gemeentehuis) en start om 20.00 uur. Speciale gast op deze bijeenkomst is Bob van Ravensberg uit Amersfoort, ambassadeur van het NZF. Voor meer informatie en aanmelden kan contact op worden genomen met Paul Geurts via pgeurts1@home.nl of 06-57311011.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie