Kiwanis Duo-Marathon

24-9-2017
De tweede editie van de Kiwanis Duo-Marathon Horst aan de Maas vindt plaats op zondag 24 september. Deelnemers kunnen zich vanaf nu inschrijven.

Teams bestaande uit twee personen leggen afwisselend rennend en fietsend (er mag één fiets per team mee) een afstand van 21 of 42 kilometer af. Het is aan de deelnemers zelf om te bepalen wanneer en hoe vaak het rennen en fietsen wordt gewisseld. Onderweg is er, op bijzondere plekken in het gebied, een aantal drankposten. Start is om 11.00 uur in het centrum van Sevenum. Het startsein wordt gegeven door burgemeester Kees van Rooij en wethouder Bob Vostermans.

Volgens de organisatie is niet de eindtijd het belangrijkste, maar juist de combinatie van een sportieve prestatie met het genieten van het landschap. De tijd wordt niet officieel geklokt. De opbrengst van de marathon gaat naar een goed doel gaat waarin het kind centraal staat. Dat is dit jaar een speeltoestel voor de jeugd, dat op een nader te bepalen plaats in Sevenum wordt geplaatst. Nieuw dit jaar is de samenwerking van Kiwanis Horst aan de Maas met de basisscholen De Horizon, Krullevaar en Dobbelsteen uit Sevenum. Zes leerlingen hebben plaatsgenomen in de werkgroep om mee te denken over waar de opbrengst van deze dag naar toe gaat. Daarnaast helpen zij Kiwanis Horst aan de Maas met de PR om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het goede doel. Voorafgaand aan de Kiwanis Duo-Marathon vindt daarom een 3 kilometerloop plaats in het centrum van Sevenum voor alle basisschoolleerlingen.

Inschrijven kan via www.inschrijven.nl, kijk voor meer informatie op www.kiwanisduomarathon.nl

Bekijk agenda overzicht van deze week
Bekijk agenda overzicht van volgende week
16-2-2018
26-7-2018
29-7-2018
Koopzondag Horst
2-8-2018
Om alvast te noteren
Geen evenementen
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie