Wij gaan door

29-3-2018 door: Redactie
Vorige week woensdag was een spannende dag na een periode waarin veel vrijwilligers van de SP in Horst aan de Maas de kou trotseerden om zoveel mogelijk mensen te bereiken over de zorg, betaalbare huizen, gezonde lucht, behoud van Zwembad de Berkel, het tegenhouden van de Intensieve Veehouderij en allerlei andere thema’s die in Horst aan de Maas spelen.

Natuurlijk hoopten we bij de gemeenteraadsverkiezingen op een fantastisch resultaat. Maar we kunnen er niet omheen: de uitslag viel ons flink tegen. Vorige keer, in 2014, hadden we een fantastische uitslag. De beste ooit in Horst aan de Maas. Dat hebben we niet vast kunnen houden. Dat betekent maar eén ding: er is werk aan de winkel voor de SP.

Als SP zijn we groot geworden door samen met de mensen zaken op te pakken, om het beter te maken in Horst aan de Maas. Niet alleen in de raad, maar vooral ook daar buiten, op straat. Daar kunt u aan bijdragen, door mee te doen met ons. U kunt lid worden of samen met ons in gesprek gaan om te bekijken welke zaken we in uw buurt op kunnen pakken. Om het voor u, voor Horst aan de Maas, kortom voor elkaar beter te maken.

Socialisten laten zich niet uit het veld slaan door tegenvallende verkiezingsresultaten, maar snappen dat de strijd de komende jaren – in het gemeentehuis, maar vooral daarbuiten – gewoon doorgaat.

Michael van Rengs,
SP Horst aan de Maas

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie