'Waterschapsverkiezingen doen er wel degelijk toe'

5-3-2015 door: Redactie
Oud-burgemeester van Grubbenvorst en Broekhuizen, Joke Kersten (70), heeft zich verkiesbaar gesteld voor de komende waterschapsverkiezingen. Zij staat op de lijst voor de landelijke partij Water Natuurlijk.
maskTop
'Waterschapsverkiezingen doen er wel degelijk toe'
maskBottom

Joke Kersten staat op de tweede plaats op de verkiezingslijst van Water Natuurlijk. “Ik ben nu voor het eerst kandidaat voor een bestuursfunctie in het waterschap Peel en Maasvallei en ik heb er heel veel zin in”, vertelt Joke. “Ik was vanaf 1994 burgemeester in Grubbenvorst en later ook Broekhuizen en in 1995 heb ik de watersnood hier in Horst aan de Maas meegemaakt met de maatregelen die daarbij hoorden. Ik heb dus veel ervaring en een groot netwerk dat van belang kan zijn voor het waterschap. Nu ik verkiesbaar ben, wil ik allereerst graag een oproep doen aan alle mensen uit Horst aan de Maas om op 18 maart ook voor de waterschapsverkiezingen te gaan stemmen. Mensen denken misschien: ‘die waterschapsverkiezing stelt niet zoveel voor’, maar het doet er wel degelijk toe. Het is buitengewoon belangrijk dat burgers aan hun bestuurders laten weten wat hun mening is op het gebied van water.”

De partij Water Natuurlijk is een landelijke partij, die er voor staat om de belangen van alle betrokkenen zo goed mogelijk te behartigen.
Joke: “Dus zowel de belangen van de burgers uit dorpen en steden als de natuur en de landbouwgrond, maar zeker ook de veiligheid. Bij Water Natuurlijk vinden groen en blauw elkaar en dat is voor ons heel belangrijk. Hier in het waterschap Peel en Maasvallei is ook het beekherstel van belang en de rivieren moeten weer de ruimte krijgen. Ook hechten we veel belang aan het aanpakken van beekdalen en het creëren van nieuwe mogelijkheden voor waterrecreanten. Ten slotte is er in het waterschap nog veel te winnen op het gebied van voorlichting.”

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie