WK vierspannen 2020 in Horst aan de Maas

9-8-2017 door: Redactie
De internationale hippische sportfederatie FEI heeft het Wereld-kampioenschap voor vierspan paarden in 2020 toegekend aan de organisatie van Menwedstrijden Horst in Horst. Het wereldkampioenschap wordt gehouden van zaterdag 2 tot en met woensdag 6 september 2020 op de terreinen van de hippische evenementenzone Grandorse in Kronenberg.
maskTop
WK vierspannen 2020 in Horst aan de Maas
maskBottom

Het is voor de zevende keer in de geschiedenis van de mensport dat Nederland gastheer is van het wereldkampioenschap vierspannen. Na Apeldoorn in 1976, 1982 en 1988, Den Haag in 1994, Beesd in 2008 en Breda in 2016, mag Horst aan de Maas in 2020 een wereldkampioenschap organiseren. De organisatie van Menwedstrijden Horst had al eerder het wereldkampioenschap voor enkelspan paarden en paramenners van vrijdag 31 augustus tot en met zondag 2 september 2018 toegekend gekregen.

“Deze internationale kampioenschappen passen uitstekend in onze visie richting het organiseren van top-mensportevenementen,” vertelt de voorzitter van Menwedstrijden Horst, Nico Rijnbende. “We zijn dan ook zeer verheugd dat zowel de KNHS als de FEI hun vertrouwen in onze organisatie hebben uitgesproken door dit prestigieuze kampioenschap aan ons toe te kennen.”

(Foto: Krisztina Horvath/ hoefnet.com)

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie