Vrijwilliger OJC Walhalla neergestoken

14-4-2018 door: Redactie
Bij OJC Walhalla in Sevenum is in de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 april een vrijwilliger neergestoken door een bezoeker van de soos. Dat meldt OJC Walhalla via Facebook. Het slachtoffer maakt het naar omstandigheden goed.

Na een uit de hand gelopen ruzie werd een vrijwilliger van OJC Walhalla neergestoken door een 15-jarige soosbezoeker. De vrijwilliger raakte gewond aan de borstkas. Verschillende ambulances kwamen ter plaatse en er werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Bij aankomst van de ambulances bleek de traumahelikopter niet nodig te zijn. Het slachtoffer werd per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis en is inmiddels weer thuis. “Door het goede handelen van onze vrijwilligers en omstanders is de dader meteen overmeesterd en overgedragen aan de inmiddels opgetrommelde politiemacht. Onze vrijwilliger maakt het naar omstandigheden goed en is inmiddels weer veilig thuis”, zo meldt OJC Walhalla via Facebook.

Een woordvoerder van de soos laat desgevraagd weten dat iedereen enorm geschrokken is en dat er overleg plaatsvindt over eventuele maatregelen. “Over hoe nu verder wordt vandaag meteen overleg gepleegd door onder andere het bestuur. Ook worden de nodige stappen ondernomen, in samenspraak met de wijkagent en de burgemeester. We doen er natuurlijk alles aan om de jeugd van Sevenum en omstreken een veilige uitgaansomgeving aan te bieden en daar nemen we in het kader van de wet- en regelgeving alle maatregelen voor.”

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie