Horst aan de Maas Ondernemend: Verstappen

27-9-2012 door: Redactie
Verstappen Verpakkingen is trotse deelnemer van het Horst aan de Maas van Nature Ondernemend podium. Maar wat is Verstappen Verpakkingen precies? Verstappen Verpakkingen maakt thermogevormde verpakkingen voor groente en fruit. Aan het woord is Mieke Verstappen, directielid van Verstappen Verpakkingen: ”Een welbekend voorbeeld zijn de blauwe champignon- en aardbeienbakjes. Alle technieken en faciliteiten voor het maken van de verpakkingen hebben wij onder één dak, van het eerste ontwerp tot aflevering van de verpakking bij de klant.”

Mieke Verstappen vertelt enthousiast verder: “Wij staan voor vernieuwend en veelzijdig en hebben veel knowhow en ervaring. Dat maakt ons een uniek bedrijf. Met onze klanten bedenken wij samen continu de meest effectieve en innovatieve verpakkingsoplossingen. Diverse succesvolle voorbeelden van deze ontwikkeling kan men vinden in de schappen van de supermarkten over heel Europa.”

“Milieu en voedselveiligheid zijn voor ons zeer belangrijk. Zo maken wij verpakkingen van biologisch afbreekbaar materiaal en van gerecyclede frisdrankflessen. Sinds 2008 zijn wij ook BRC/IoP gecertificeerd en werken onder de strengste HACCP richtlijnen voor het maken van verpakkingen voor levensmiddelen.” aldus Mieke Verstappen.

Op de vraag waarom Verstappen Verpakkingen deelneemt aan de Floriade en het Horst aan de Maas ondernemend podium, geeft Mieke Verstappen antwoord: “De Floriade is voor ons een kans om ons bedrijf te promoten en het even onder de aandacht te brengen bij consumenten en supermarkten. Des te mooier is het om dit samen met andere ondernemers uit Horst aan de Maas te kunnen doen. Het Huis van de Smaak staat voor groente, fruit en paddenstoelen, kortom de producten binnen ons marktgebied waar wij verpakkingen voor maken. Door deel uit te maken van het Horst aan de Maas podium zijn wij op een voor ons passende manier toch aanwezig op de Floriade en herkenbaar voor bezoekers, klanten, leveranciers en onze eigen medewerkers. Je staat er immers versteld van wat er allemaal in onze regio gebeurd. De Floriade is een mooie gelegenheid dus om het publiek te laten zien wat we doen.”

Meer informatie over het Horst aan de Maas Ondernemend podium en Verstappen Verpakkingen vindt u op www.horstaandemaasondernemend.nl 

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie