Verkiezingscampagne komt op stoom

8-3-2018 door: Redactie

Vindt u ook dat er écht iets moet veranderen? Dat er bijvoorbeeld meer woningen moeten komen, vooral sociale huurwoningen, zodat we niet meer geconfronteerd worden met die lange wachtlijsten? Vindt u het ook tijd worden dat we stoppen met het steeds maar verder uitbreiden van de Intensieve Veehouderijen en Mestvergistings-installaties? Denkt u dat ‘zorg’ een recht moet zijn? Bent u er hartstikke van overtuigd dat ‘Zwembad de Berkel mót Bliêve’? Vindt u het ook van de zotte, dat de winkeliers steeds meer gepusht worden zondags de winkels open te houden, terwijl zij toch ook wel eens een dagje van de rust mogen genieten?

Als u alles met ‘ja’ beantwoordt, is de kans groot dat uw mening overeen komt met de meningen die de SP uitdraagt in de gemeenteraad.
En misschien bent u het wel op veel meer punten met de SP eens. Sterker nog: misschien vindt u wel dat de SP nu eindelijk maar eens aan de knoppen moet zitten en deel moet gaan uitmaken van het College van B&W. Stem dan op de SP.

Hoewel de SP bij de vorige verkiezingen als tweede uit de stembus te voorschijn kwam, wisten CDA, Essentie en PvdA de SP buiten het college te houden. Dat moet deze keer niet gebeuren. Maak met uw stem van de SP de grootste partij in Horst aan de Maas. Dan komt er een socialer, zorgzamer, mens- en milieuvriendelijker en veiliger Horst aan de Maas. Daar kunt u op rekenen. Wij rekenen op u.

Michael van Rengs,
SP Horst aan de Maas

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie