Vakantietip: Zweden

10-8-2017 door: Willeke Verdellen
Door mijn reis naar Zweden ben ik nog meer gaan beseffen dat er meer is dan werken, wifi, telefoon en het volplannen van mijn agenda. Zweden is een land met een nog ongerepte natuur, maar het bezit ook een van de hipste en gezelligste steden van Europa. De bevolking van Zweden, zowel in de stad of op het platteland, is niet alleen erg gastvrij, maar is ook nog eens bijzonder aardig.
maskTop
Vakantietip: Zweden
maskBottom

Mijn reis in Zweden begon in de hoofdstad Stockholm samen met Inske. Stockholm is een mooie stad, gebouwd op allemaal kleine eilandjes, waar veel te beleven is. Er zijn attractieparken, gezellige straatjes met prachtige gebouwen en je kunt er natuurlijk heerlijk shoppen en uitgaan. Ook het eten is kwalitatief erg goed en vaak heel lekker. Ook het vegetarische eten is er goed. Stockholm is duidelijk een vooruitstrevende stad, ook met betrekking tot de gezondheid.

Een land met een overvloed aan ruimte en natuur

We reisden verder naar het noorden en des te verder je van Stockholm kwam, hoe mooier en afwisselender de natuur werd. We reden vaak uren over kleine wegen en moesten soms zelfs stoppen voor elanden. We pauzeerden regelmatig om te genieten van de prachtige watervallen. Hier is de natuur nog volledig intact en zodra we bij een waterval zaten, konden we alle zorgen loslaten en werden we helemaal rustig. Het bijzondere was dat iedere waterval een eigen karakter had. We konden er uren naar kijken en luisteren en hoe langer we keken en luisterden, hoe meer we de schoonheid en de magie van de watervallen ontdekten. Heerlijk!!

Het is misschien wat ver om er te komen, maar het is beslist de moeite waard om een reis naar Noord-Zweden te ondernemen. Je vergeet de ervaring van deze schitterende natuur nooit meer.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie