Vakantie column - Blote voeten

13-8-2015 door: Redactie
De redactie van HALLO Horst aan de Maas heeft een aantal inwoners gevraagd tijdens de zomermaanden een gastcolumn te schrijven. Het thema: vakantie. Deze week de column van Joep van Wegberg uit Horst.
maskTop
Vakantie column - Blote voeten
maskBottom

Het schrijven van een column behoort, geloof ik, niet tot een van mijn sterkste kanten. Maar deze jongeman gaat toch een poging doen, op blote voeten en met groene thee.Vrienden van me gaan zowat elke zomer op vakantie, het liefst staan ze ook in de winter nog een keertje op de ski’s. Als het een financiële kwestie zou zijn, dan zou dat waarschijnlijk aan het enorme gat in mijn hand liggen. Elke duit die ik omzet besteed ik meestal aan het maken van muziek en/of aan instrumentaria.

Eerlijk gezegd hoef ik ook niet echt op vakantie. Hoe heerlijk is het om gewoon elke dag naast de normale dagelijkse bezigheden lekker in je element te zijn met muziek maken, schrijven, lesgeven? Met regelmaat ga ik op de koffie bij Horster kasteleins of winkeliers, wandel ik met mijn superlieve pa lekker in het bos.
Maar liefst zes weken hoef ik in de zomer geen les te geven, wat ik elke keer wel lang vind klinken. Tijd is echter ook zo weer voorbij, want mijn agenda is weer goed gevuld met veel optredens en andere muzikale activiteiten. Ook mag ik een week lang in Valencia als muziekcoach fungeren. Tof tof tof!!
De laatste paar weken heb ik het vermoeden dat ik deze zomer voornamelijk heerlijk liedjes ga schrijven met mijn voeten in een badje op mijn kleine balkonnetje of in de Kasteelse Bossen. En ook dat ik plannen ga maken met mooie mensen om in de nazomer van dit jaar met te gekke mensen op de planken te staan, namelijk met mijn band Joep& De Heren Van. Op blote voeten wens ik jullie allemaal een fijne zomer!

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie