Ondernemen vanuit passie

14-6-2018 door: Redactie
Het Dendron College in Horst gaf de leerlingen als opdracht: ga ondernemen vanuit je passie. Dat hebben Sylke, Imke en Tim heel serieus genomen. Het drietal is ruim een jaar bezig geweest met alle voorbereidingen en had een duidelijk doel: het opzetten van een grote show, genaamd Bennie de Musical. Van begin tot einde had het de gehele regie in handen: van logo en scenes tot het eindresultaat.

Afgelopen weekend bezochten meer dan 600 mensen deze show. Kinderen uit alle Horster kernen werden gevraagd auditie te komen doen. De sponsoren en ouders van de organisatie leefden een jaar lang in ‘Bennie-sferen’. Vanuit de school kwam de eerste stap; zij zorgde voor de opdracht en uitdaging.
Daarbij hebben veel mensen nu ook daadwerkelijk kennisgemaakt met het Dendron College.

Ondernemen vanuit je passie gaat zoveel verder dan wat je uit de theorie kunt leren. Het komt van binnenuit. Het is een verlangen, een droom. En deze drie hebben dit waar gemaakt en met wat voor resultaat.

Goede basisopleidingen blijf ik belangrijk vinden. De arbeidsmarkt laat zien dat ‘werkende handen’ vaak uit het vmbo-onderwijs voortkomen. En deze zijn zo hard nodig. Vakgericht werken komt vanuit een passie. Stimuleer meer praktijkgericht onderwijs in alle opleidingsniveaus, dit maakt onze jeugd bewust van de keuzemogelijkheden. Dat is waar we als VVD Horst aan de Maas ook voor staan.

Een ding is voor mij duidelijk: Sylke, Imke en Tim zien we later zeker nog in grote producties schitteren. Gewoon. Doen.

Yvonne Douven,
Raadslid VVD Horst aan de Maas

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie