Lijsttrekker VVD Horst aan de Maas bekend

19-10-2017 door: Redactie
Peter Elbers is gekozen als lijsttrekker van de VVD Horst aan de Maas. Hij voert voor de komende gemeenteraadsverkiezingen de kandidatenlijst aan.

Elbers is tijdens een algemene ledenvergadering van de VVD Horst aan de Maas verkozen tot lijsttrekker. Hij maakte eerder voor de VVD deel uit van de gemeenteraad in de toenmalige gemeente Grubbenvorst. De 56-jarige Elbers is sinds 1992 lid van de VVD en heeft verschillende functies vervuld.

VVD Horst aan de Maas heeft de afgelopen negen jaar een sluimerend bestaan gekend en wil met de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen weer een plek krijgen op het gemeentelijke politieke toneel. Elbers: “Ik heb enorm veel zin om me in te zetten als lijsttrekker voor de VVD in Horst aan de Maas. De afgelopen jaren hebben we in een klein team de sluimerende afdeling nieuw leven ingeblazen. Dit enthousiasme heeft ertoe geleid dat we met een mooi aantal uitstekende kandidaten aan de verkiezingen gaan deelnemen. En dat doen we vol vertrouwen, aangezien we weten dat veel inwoners uit onze gemeente met ons van mening zijn dat het de hoogste tijd is dat we weer actief gaan worden. Samen met alle kandidaten van de VVD Horst aan de Maas gaan we ons dan ook vol hiervoor inzetten op basis van onze kernwaarden betrouwbaarheid, integriteit en kwaliteit.” In november wordt de definitieve kandidatenlijst van de VVD in Horst aan de Maas vastgesteld door de leden.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie