Twee keer brons budoclub op LK

28-3-2013 door: Redactie
In Roermond waren op zondag 17 maart de Limburgse kampioenschappen judo voor judoka’s onder 18 jaar. Budoclub Horst was met vijf judoka’s vertegenwoordigd op de kampioenschappen.
maskTop
Twee keer brons budoclub op LK
maskBottom

Patrick Mooren van budoclub Horst kwam uit in de gewichtsklasse tot 55 kilo. Hij won zijn eerste partij vrij eenvoudig op ippon. De tweede wedstrijd wist hij niet in winst om te zetten, waardoor hij veroordeeld was tot de herkansingen. Hierin trof hij zijn vaste trainingspartner Daan. Na een goede wedstrijd met sterk judo van beide kanten wist Patrick aan het langste eind te trekken. Hij veroverde hiermee een derde plaats op het kampioenschap.

Stef Joosten kwam voor budoclub Horst uit in de gewichtsklasse tot 73 kilo. Hij had niet de beste voorbereiding op de kampioenschappen gehad, maar juist daarom was hij extra gedreven. Dit liet hij meteen zien in zijn eerste wedstrijd, die hij besliste door verschillende keren zeer sterk in te draaien met een heupworp. In zijn tweede partij scoorde hij een wazari met een houdgreep. Hij gaf de partij daarna niet meer uit handen. Zijn laatste wedstrijd verloor Stef helaas nipt, waardoor ook hij het brons veroverde. Fabian Bastiaans, Jeroen Lek en Daan Reinders vielen net buiten de prijzen.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie