Vijfde plek Terlago in Koffie Top 100

28-9-2017 door: Redactie
Terlago Horst staat op de vijfde plek van de Misset Horeca Koffie Top 100. Zij is daarmee ook de provinciewinnaar van Limburg geworden. Dat werd bekendgemaakt op maandag 25 september.
maskTop
Vijfde plek Terlago in Koffie Top 100
maskBottom

De Misset Horeca Koffie Top 100 is een jaarlijkse ranglijst waarbij de koffie en de beleving rondom koffie centraal staan. Deze ranglijst wordt bepaald op basis van een bezoek van de vakjury en een bezoek van een mystery guest.

Naast de beoordeling van kennis, bereiding en presentatie van de koffieproducten, wordt er ook gekeken naar hygiëne, ondernemerschap, gastvrijheid en productbehandeling van de barista.

“Iedere dag streven wij er naar om de gasten een goede kop koffie te serveren, waarbij elke koffie met veel aandacht wordt bereid”, aldus eigenaresse Yvonne Reijnders. ”Het is belangrijk dat ik samen met mijn team blijf ontwikkelen en daarbij worden wij erg goed begeleid door Koffiebranderij Peeze. Een plaats in de Koffie Top 100 is ieder jaar een beloning voor ons. Na jarenlang mijzelf en mijn team te blijven uitdagen en ontwikkelen, kunnen wij nu vol trots terugkijken op een ontzettend mooi resultaat”, zegt Yvonne Reijnders.

Wijnbar-restaurant A Belle in Horst eindigde op de 47e plaats.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie