Swolgense amazone mee met Nederlands team

28-7-2011 door: Redactie
Aniek Poels uit Swolgen staat dit weekend met haar paard Asteria reserve bij het Nederlands team. Aanstaande vrijdag komt dat team uit in de zesde wedstrijd van de FEI Nation Cup-wedstrijden in het Engelse Hickstead.
maskTop
Swolgense amazone mee met Nederlands team
maskBottom

De bondscoach van het Nederlands team, Rob Ehrens, motiveert zijn keuze voor de 24-jarige Aniek Poels door te wijzen op haar ervaringen en prestaties in de afgelopen jaren. Hij heeft vertrouwen in haar presteren, ook op topniveau. Na de wedstrijd in Hickstead gaat Poels weer naar huis en neemt een andere ruiter haar plaats in.

Eerder heeft Poels al meegedaan aan Jumping Amsterdam, waar ze ook door Rob Ehrens een startplaats kreeg toegewezen. Daar maakte ze al indruk op de bondscoach. In maart werd ze opgenomen in het Rabo Talententeam van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS). Hier krijgt ze structurele en professionele begeleiding.

In het dagelijks leven werkt ze bij het bedrijf van haar vader, Ger Poels Horses. Met haar paard Asteria is ze begonnen toen Asteria net zeven was. 

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie