Straatroof op Jacob Merlostraat in Horst

19-6-2018 door: Redactie
Op de Jacob Merlostraat in Horst is op zondag 17 juni om 09.15 uur een vrouw van haar handtas beroofd. Nadat zij er melding van maakte bij de politie, is de dader al snel aangehouden en opgepakt.
maskTop
Straatroof op Jacob Merlostraat in Horst
maskBottom

“Het is voor ons niet duidelijk of hier geweld aan te pas is gekomen”, vertelt een woordvoerder van de politie. “Met het slachtoffer, een mevrouw van midden 60, gaat het goed. Nadat de tas bij haar was afgepakt heeft ze zich bij mijn collega’s gemeld, die aan de hand van een signalement op onderzoek zijn uitgegaan. De dader rende naar verluid de Loevestraat in.” De agenten troffen de dader vervolgens leunend tegen een muurtje aan op de Venrayseweg. Het betrof een 22-jarige man uit Horst. “Hij voldeed aan het signalement dat ze hadden gekregen en bleek daarbij allemaal spullen bij zich te hebben die niet van hem waren. De handtas had hij weggegooid in de tuin van een woning aan de Wervelstraat. De man was duidelijk onder invloed van drank.”

De politie is nog op zoek naar een jongeman die het slachtoffer zou hebben geholpen. Ze geven aan graag met deze man in gesprek te komen. Wie hier meer informatie over heeft, kan zich melden via het telefoonnummer 0900-8844.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie