Starter in de regio- Senze-at home

1-3-2018 door: Redactie
Bedrijf Senze-at home Eigenaar Jolanda Clabbers Adres Schoolstraat 60 Plaats Horst Telefoon 06 22 74 63 32 E-mail info@senze-athome.nl Website www.senze-athome.nl Sector Interieuradvies Start 10 oktober 2017

Activiteiten
Senze-at home staat voor
‘je thuis voelen’. Bij Senze kunnen klanten terecht voor interieur- en kleuradvies. Er zijn verschillende soorten advies mogelijk: een basisadvies waarbij na een persoonlijk gesprek met veel aandacht voor de woonwensen van de klant een creatief interieurontwerp wordt gemaakt. Wie snel resultaat wil kan ook kiezen voor een mondeling advies van ongeveer drie uur. Tijdens dit gesprek wordt gekeken naar de meubelindeling en wordt er kleuradvies gegeven. Met dit advies kan men daarna zelf aan de slag. Voor meer informatie of een advies op maat, neem contact op met Senze-at home.

Doelgroep
Iedereen die op zoek is naar een warm thuis. Dit kan zijn voor een woning waarmee rekening wordt gehouden met het bestaand interieur, maar ook bij nieuwbouw kan een ontwerp worden gemaakt van de complete inrichting. Senze-at home komt bij de klant thuis op het moment dat het hem uitkomt.

Onderscheidend vermogen
Jolanda Clabbers is van jongs af aan al bezig met kleur en interieur. Zij kan zich goed inleven en luisteren naar de woonwensen van de klant en vormt zich hier een sfeerbeeld van. Dit wordt dan vertaald naar een advies dat past bij de woonwens van de klant. Het belangrijkste voor Jolanda is dat de klant zich ‘helemaal thuis voelt’ na de uitvoering van het interieur-advies van Senze-at home.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie