Kandidatenlijst SP

21-12-2017 door: Redactie
De leden van de SP-afdeling Horst aan de Maas hebben de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Bart Cox is gekozen tot lijsttrekker.

Momenteel bekleedt Horstenaar Cox al de functie van fractievoorzitter van de SP in de gemeenteraad. Hij wordt op de lijst gevolgd door raadslid Sonja van Giersbergen, eveneens uit Horst.

De eerste zes plaatsen op de lijst worden ingenomen door leden van de huidige fractie. Naast Cox en Van Giesbergen zijn dat Thijs Lenssen (Hegelsom), Aniet Fonteyne (Lottum), Riek Janssen (Sevenum) en Mariet Roelofs (America). De overige kandidaten zijn allen actief geweest binnen de SP en hebben samen met de lokale afdeling en de raadsfractie geregeld actiegevoerd. Paul Geurts uit Horst, SP-pionier in Horst aan de Maas, oud-raadslid en oud-fractievoorzitter, staat op plaats 10. Geurts is behalve SP-bestuurslid nog steeds actief in verschillende werkgroepen zoals WG Land- en Tuinbouw, Behoud de Parel en Zwembad De Berkel mot blieve. Wiek Lenssen (Swolgen) sluit de kandidatenlijst. Wiek is lid van de werkgroep Land- en Tuinbouw maar is meer bekend vanwege zijn filmproducties over sociale thema’s. Hij heeft in veel andere landen en met andere culturen langere tijd gewerkt.

“Wij zijn erg trots op deze lijst met strijdbare kandidaten, die zowel binnen als buiten de gemeenteraad veel ervaring hebben opgedaan met werk voor de SP”, aldus SP-lijsttrekker Bart Cox. “Wij zijn klaar voor de verkiezingen.”

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie