Ruud I prins Tuuteriek

15-1-2015 door: Redactie
Tijdens het prinsenbal in Hegelsom werd Ruud I uitgeroepen tot nieuwe prins van het Tuuteriek. Ruud I, beter bekend als Ruud Zanders, wordt bijgestaan door zijn prinses Mieke Joosten en adjudanten René Saris en Leon Faessen.
maskTop
Ruud I prins Tuuteriek
maskBottom

In de Tuutetempel trad het minioren dansgarde op, waarna prins Peter III aftrad. Deze werd opgenomen in het korps van oud-prinsen en oud-vorsten. De raad van elf en de dansmarietjes hadden een toneelstuk voorbereid om het uitkomen van de nieuwe prins aan te kondigen. Vervolgens werd de proclamatie voorgelezen door vorst Rob en werd Ruud Zanders benoemd tot prins Ruud I, oppertuut van het Tuuteriek.

Ruud is 34 jaar oud en heeft samen met zijn prinses Mieke Joosten twee kinderen, Jan (6) en Nina (3). Ruud werkt bij Seco Jabro Tools in Lottum als product range-manager. Zijn hobby’s zijn fietsen, op vakantie gaan, uitgaan en vissen. Het motto waarmee prins Ruud I carnaval ingaat, is: ‘Deze vastenoavend breake weej iezer met hand en springe in d’n Tuutetempel saame oet d’n band.’

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie