RoBici zet mountainbiken Noord-Limburg op de kaart

21-4-2011 door: Redactie
In tegenstelling tot de omringende regio's is Noord-Limburg een witte vlek op het gebied van mountainbiketochten en -clinics. Robert Beurskens uit Swolgen wil daar met de start van zijn bedrijf RoBici verandering in gaan brengen.
maskTop
RoBici zet mountainbiken Noord-Limburg op de kaart
maskBottom

Ruim 20 jaar geleden kocht Beurskens zijn eerste mountainbike en al snel was een nieuwe passie geboren. Inmiddels heeft hij verschillende fietsen versleten en vele kilometers in de benen. Na het behalen van zijn diploma MTB-instructeur wil hij zijn passie en kennis voor het mountainbiken met anderen gaan delen.

Naast flink trappen, komt volgens Robert Beurskens bij mountainbiken techniek, balans, behendigheid en controle over je fiets kijken. Bij het mountainbiken zijn de meest simpele basistechnieken heel belangrijk. Hoe zit je goed op de fiets, wat is het beste moment om geruisloos te schakelen, wanneer gebruik je wel of juist niet je voorrem en wat is de beste manier om een scherpe bocht in te gaan? Op al deze vragen wordt in de mtb-clinic van RoBici een antwoord gegeven. Ook ervaren mountainbikers kunnen bij RoBici terecht voor een clinic.

Naast kennis van de juiste mtb-technieken, beschikt RoBici over talrijke en unieke mountainbikeroutes. De instructeurs kennen het gebied op hun duimpje en nemen de deelnemers mee over de mooiste mountainbikepaden en langs de prachtigste plekken door de veelzijdige natuurgebieden die Noord-Limburg rijk is.

Op tweede paasdag houdt RoBici een open dag van 12.00 tot 17.00 uur. Meer informatie kijk op www.robici.nl

 

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie