Rabobank Horst Venray ondersteunt projecten

14-12-2017 door: Redactie
Rabobank Horst Venray maakte op donderdagavond 7 december bekend welke maatschappelijke projecten een bijdrage ontvangen uit haar Co÷peratiefonds. In De Wingerd in Sevenum werden tien cheques overhandigd, variŰrend van 1.500 euro tot 15.000 euro en in totaal goed voor een bedrag van 37.500 euro.
maskTop
Rabobank Horst Venray ondersteunt projecten
maskBottom

Zo kreeg Stichting Americaans Toneel voor project het Openluchttheater Het Beukenhof in America een bedrag van 15.000 euro. Uit America ontving daarnaast ook Stichting Peelmuseum America een bijdrage van 3.500 euro voor het renoveren van de ramen van het gebouw. Voor Stichting Streekomroep Reindonk was er 3.000 euro, zodat de kwaliteit van de omroep verbeterd kan worden. Stichting Historische Kring Grubbenvorst/Lottum ontving 1.500 euro om meer ruimte te creëren voor archiefstukken. Voor Stichting AMC uit Horst was er eveneens een cheque van 1.500 euro voor het project Intreentofhiël.

Eerder dit jaar heeft Rabobank Horst Venray al een bedrag van ruim 78.000 euro beschikbaar gesteld vanuit het Coöperatiefonds.

“Het mooie van deze projecten is dat ze onze leefomgeving een stuk mooier maken, precies waar het in het Coöperatiefonds om draait”, aldus Angelique Jansen-Swinkels, aankomend directievoorzitter Rabobank Horst Venray. “Het is dan ook fantastisch dat wij in heel 2017 al aan 22 maatschappelijke initiatieven een bijdrage hebben mogen leveren.” (Foto: Hans van der Beele)

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyrightę 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie