PvdA'er genomineerd voor Beste Raadslid

15-3-2018 door: Redactie
Roy Bouten uit Horst, fractievoorzitter van de PvdA Horst aan de Maas, is genomineerd voor de titel Beste Raadslid van Nederland. Samen met elf andere raadsleden doet hij mee aan deze landelijk wedstrijd.

De verkiezing wordt gehouden in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen en is een initiatief van Campagnebureau BKB, de Volkskrant, omroep WNL en het Periklesinstituut. Er waren in totaal 338 inzendingen, waarop het publiek kon stemmen en waaruit de jury uiteindelijk twaalf genomineerden koos. Er werd gekeken naar effectiviteit, communicatieve vaardigheden en integriteit, aldus de organisatie. In haar rapport schrijft de jury over Bouten: “Achter het jonge gezicht zit een ervaren politicus. Inmiddels gaat Roy op voor zijn vierde termijn. Hij heeft in de jaren niets aan enthousiasme en passie voor het bedrijven van politiek ingeleverd. Bij zijn aantreden in 2006 verraste hij al door meermaals met zelf geschreven initiatiefvoorstellen te komen. Dat zijn netjes uitgewerkte plannen; van een hele andere orde van grootte dan de moties of amendementen waar raadsleden normaal hun politiek mee bedrijven.”

Er kan tot zondag 18 maart worden gestemd op de overgebleven kandidaten. De vier raadsleden met de meeste stemmen gaan door naar de finale op dinsdag 20 maart in Paradiso in Amsterdam. Kijk voor meer
informatie op www.besteraadslid.nl (Foto: archief)

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie