Constructief en progressief vooruit

24-5-2018 door: Redactie
Horst aan de Maas heeft een nieuwe coalitie. Een coalitie van CDA, Essentie, D66+GroenLinks en de Partij van de Arbeid. Een coalitie waar wij als Partij van de Arbeid enorm blij mee zijn omdat het volgens ons het enige juiste antwoord is op de vragen en uitdagingen van de toekomst.

Al vanaf het eerste gesprek met de informateur hebben we als Partij van de Arbeid ingezet op deze coalitie. Ingezet op verbinding. Zoals Horst-Sweet-Horst afgelopen week al constateerde staat dat woord vaak in het akkoord, en terecht. Maar belangrijker nog, de verbinding naar de vragen en uitdagingen van de toekomst. Het verbinden van het constructieve van de succesvolle vorige coalitie met het progressieve van D66+GroenLinks en de Partij van de Arbeid. Resulterend in een brede coalitie met draagvlak in de samenleving.

Draagvlak dat nodig is de komende periode. Een periode waarin we de beste woongemeente van Limburg willen worden, waarin de omgevingswet waarin belangen van economie, gezondheid en buitengebied worden gewogen en waarin duurzaamheid en klimaat stevig op de agenda zijn gezet. En een periode waarin we de gezondste regio willen gaan worden. Want als we dat in 2025 willen zijn, dan moet daar nú de basis voor worden gelegd. Maar ook een periode waarin we investeren. In Afslag 10, als kloppend sportief en cultureel hart, en in de dorpen, die daarmee verbonden zijn.

Een boodschap van ambitie en kracht. En een coalitie waarin wij het volste vertrouwen hebben dat we deze boodschap succesvol kunnen gaan brengen. Wij zijn er klaar voor.

Roy Bouten,
PvdA Horst aan de Maas

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie