Geniet van kunst en cultuur

12-4-2018 door: Redactie
De lente. Tijd om er op uit te trekken. De deur uit en onze prachtige gemeente in. Genieten van alles wat er in Horst aan de Maas te doen is. Sport, cultuur, natuur of een terrasje. Horst aan de Maas heeft het allemaal.

Kijk naar cultuur. Cultuur draagt bij aan het imago van Horst aan de Maas. Zelfontplooiing, beleving, inspiratie en meedoen. Activiteiten in diverse dorpen geven aan dat er behoefte is oude waarden en nieuwe cultuuruitingen te beleven. Kunstenaarsdorp Broekhuizen bruist en borrelt, het Witte Dame-festival in Grubbenvorst neemt ons mee terug in de tijd, het Rozenfestival in Lottum verbindt onze agrarische sector met cultuur en Hegga Metamorfosa zorgt al enkele jaren voor een creatieve en energieke slinger aan het Tuuteriek in Hegelsom. De (kleinschalige) toeristische bedrijvigheid is een belangrijke motor van creativiteit en cultuur. Arrangementen, kunstroutes, workshops en bijzondere uitspanningen verrijken onze gemeente, voor inwoner en gast. Genoeg animo voor kunst met de grote en de kleine K, de kruisbestuiving maakt ons enthousiast.

Als gemeente zijn we aan zet een lange termijn visie op kunst en cultuur vast te stellen en concrete ondersteuning te bieden. Wij als Partij van de Arbeid zetten in op het verhogen van cultuurparticipatie door jeugd, ouderen en mensen met een beperking. Als gemeenschap zijn we aan zet om onze kunst en cultuur te beleven. Nodig vrienden en bekenden uit en geniet. Van Horst aan de Maas. Onze fantastische gemeente.

Roy Bouten,
PvdA Horst aan de Maas

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie