Fijne feestdagen

28-12-2017 door: Redactie
Vorige week was de laatste raadsvergadering van 2017. Roy, Jan en Richard hebben de duurzame energie-ambitie goed verwoord. Wat je niet gebruikt hoef je ook niet op te wekken, zeker bij de geplande nieuwbouw voor scholen of woningen.

Zorgen over negatieve impact van intensieve veehouderij hebben geleid tot de duidelijke afspraak dat op een specifieke locatie in Sevenum geen uitbreiding buiten bouwblok mogelijk is en dat andere uitbreidingsverzoeken bespreekbaar worden in de raad. Verankerd in Bestemmingsplan buitengebied. De complimenten van de hele raad over de stand van zaken in het sociaal domein zijn door Birgit doorgegeven aan de harde werkers op dat terrein. Vanavond kwissen we als PvdA Horst aan de Maas weer net als ruim duizend andere Horstenaren. De Horster kwis is net als inmiddels de Zaerumse variant leuk, leerzaam en irritant ingewikkeld.

Een leuke uitdaging en een gezellige avond. De kerstdagen in eigen familiekring zijn achter de rug en in de aanloop daarnaartoe heeft Horst aan de Maas fantastisch goed gehoor gegeven aan de oproep iets extra’s in te kopen voor de voedselbank. Anita, Maria, Piet, Fuat en Jan hebben veel hartverwarmende reacties opgetekend in de supermarkten. Ook in het nieuwe jaar zijn wij van de partij. Met gedegen werk in de gemeenteraad en het college, met gesprekken in de buurt, aandacht voor het alledaagse leven en een duurzaam groen buitengebied.

Voor nu wensen we iedereen een prachtig 2018 met tijd om van elkaar te genieten, rust om stil te staan bij mooie plekken, sterkte om tegenslag te overwinnen, vriendschappen in de buurt, humor en plezier om wat somber is te kleuren en een glimlach voor elke dag.

PvdA Horst aan de Maas

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie