PmC steunt hulpbehoevenden

7-9-2017 door: Redactie
PmC Grubbenvorst schenkt jaarlijks rond de 50.000 euro aan projecten en goede doelen. Dit jaar werd er 40.000 euro geschonken aan initiatieven die hulpbehoevende mensen, met name kinderen, ondersteunen. Ook zijn aanvragen voor donaties nog in behandeling.

De donaties, gedaan door PmC Grubbenvorst, gingen onder andere naar moeders in Chebukaka om een eigen bedrijfje te kunnen starten en tevens een watervoorziening voor het gehele dorp en omgeving, naar Javea Nepal om woningen te kunnen herbouwen na meerdere aardbevingen, naar dakloze en kansarme kinderen in Rio de Janeiro en Stichting Renaissance voor de aanschaf van fietsen voor kinderen.

Ongeveer veertig vrijwilligers uit de regio Horst aan de Maas helpen bij het vergaren van de middelen om de donaties te realiseren. Het geld wordt ingezameld door oud papier in te zamelen en de Winkel van Sinkel te exploiteren. Naast de donaties transporteert PmC, aldus de stichting, tienduizenden kilo’s aan kleding en schoeisel naar huishoudens in Oost-Europese regio’s die zichzelf hierin niet kunnen voorzien.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie