Het lange wachten

2-11-2017 door: Redactie
Het lange wachten is weer begonnen! Voor mij, mijn vriendin, en eigenlijk ieder die een voorliefde heeft voor festivals. Na een festivalvrij jaar (het geld was namelijk op) hadden mijn vriendin en ik al snel de knoop doorgehakt. “Kijk, potentiele headliners voor het komende jaar!”, liet ik haar zien. “Wat doen wij het komende jaar?” Deze vraag had niet echt het recht op bestaan. Beter had ik kunnen zeggen: “Dus, ons kennende, concludeer ik dat we weer naar een festival gaan deze zomer.”

De keuze welk festival was ook snel gemaakt. “Wordt het weer Rock Werchter?” Het antwoord was ‘ja’. En zo begon onze persoonlijke hype. Ten tijde van schrijven zijn al twee headliners van Pinkpop bekend: Foo Fighters en Bruno Mars. En daar ben ik blij mee. Maar ik ging toch naar Rock Werchter? Klopt, maar juist daarom mag Pinkpop geen acts hebben die ik héél graag zie (no offense Foo’s en Bruno! Jullie zijn gewoon niet mijn eerste keus). Dan word ik stiekem een beetje jaloers.

Zo is komend halfjaar FestiLeaks mijn beste vriend. Welke bands gaan touren? Zijn The Gorrilaz toevallig het Werchter-weekend al op aan het treden? Puzzelen, past Werchter niet toevallig heel mooi in het tourschema van Arctic Monkeys? De voorpret is in ieder geval begonnen. En mijn naasten gaan nog vaak horen dat ik er nu al zin in heb. Bij voorbaat mijn excuses, ik kan het niet helpen.

Bas

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie