Nuva keukens viert 40-jarig jubileum

4-5-2017 Advertorial
Wat 40 jaar geleden begon met één keukenzaak in Someren, is vandaag de dag uitgegroeid naar vijf winkels in het zuiden van Nederland. Dit jaar blaast Nuva keukens 40 kaarsjes uit op de taart, maar ze voelt zich nog verre van oud. Sterker nog, speciaal voor het jubileum verjongen ze dit jaar met een spiksplinternieuw logo.
maskTop
Nuva keukens viert 40-jarig jubileum
maskBottom

Zo’n verandering gaat doorgaans niet zonder slag of stoot, maar sinds kort prijkt het nieuwe logo op de panden van Nuva keukens. Ook de advertenties, folder en website (www.nuvakeukens.nl) zijn vernieuwd.
Nuva kan er weer minimaal 40 jaar tegen aan. Dat Nuva van buiten helemaal veranderd is, betekent overigens niet dat de klanten vanaf nu anders geholpen gaan worden. Ze helpen je als vanouds bij het samenstellen van een keuken die past in jouw ruimte, interieur en budget. En ze zorgen dat je keuken nú perfect bij je past, maar in de toekomst ook. Want Nuva Keukens denkt met je mee, in alle opzichten! En dat is niet geheel onbelangrijk natuurlijk; de aanschaf van een nieuwe keuken is een hele investering.

Nuva trakteert niet alleen zichzelf met het nieuwe logo, ze wil het jubileumjaar ook graag vieren met haar klanten.
En daarvoor pakken ze ook echt uit.
Het hele jubileumjaar krijgen klanten een KitchenAid keukenrobot cadeau bij aanschaf van hun keuken. Maar daar houdt het niet op. Zij hebben nog een extra actie waar de klanten van profiteren. Naast de KitchenAid keukenrobot krijg je namelijk ook nog een A-merk vaatwasser cadeau, bij aankoop van een keuken.

Nuva keukens is opgericht in 1977 in het Brabantse Someren maar breidde al snel uit naar o.a. vestigingen in Limburg. Momenteel heeft Nuva 5 vestigingen in Bergeijk, Deurne, Heerlen, Someren - Eind en Tilburg.

I: www.nuvakeukens.nl

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie