Munckhof verzorgt vervoer Pinkpop

4-5-2017 door: Redactie
Munckhof Horst gaat het vervoer verzorgen tijdens Pinkpop in Landgraaf dat plaatsvindt van zaterdag 3 tot en met zondag 5 juni. Munckhof organiseert het pendelvervoer van alle bezoekers tussen NS station Landgraaf, de campings en het festivalterrein.

Begin juni bezoeken tienduizenden muziekliefhebbers het Megalandterrein in Landgraaf voor de 48e editie van Pinkpop. Munckhof gaat het vervoer organiseren van bezoekers van het station en de parkeerterreinen, naar één van de drie campings of naar het evenemententerrein. Het vervoer wordt afgestemd op de dienstregeling van het openbaar vervoer.

Munckhof heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van evenementenvervoer. Tom Roefs, algemeen directeur van Munckhof licht toe: “We hebben veel ervaring met evenementenvervoer. Zo hebben we dit verzorgd tijdens de EK Atletiek in 2016, de KLM Open en verzorgen we dagelijks het treinvervangend vervoer voor de Nederlandse Spoorwegen. Dat we een festival als Pinkpop aan dit lijstje mogen toevoegen is geweldig.”

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie