Mandschommels gestolen bij Roeffen Mart

25-1-2018 door: Redactie
De Mart Roeffen Stichting constateerde op donderdag 18 januari dat er twee mandschommels zijn gestolen uit de speeltuin Roeffen Mart.

“Na de storm van donderdag ging iemand van de stichting de speeltuin controleren. Dat doen we in de wintermaanden zo drie à vier keer in de week. Hij zag toen dat er twee schommels verdwenen waren, waarna onze voorzitter digitaal aangifte heeft gedaan”, vertelt Jacq Roebbers, secretaris van de Mart Roeffen Stichting.

Dit is niet de eerste keer dat de schommels uit de speeltuin zijn gestolen. In 2008 gebeurde dit ook al eens. Om herhaling te voorkomen heeft de stichting toen alle bevestigingsmoeren vast gelast. “De dieven hebben de kettingen vermoedelijk doorgeslepen of doorgeknipt.” De totale schade bedraagt ruim 6.000 euro en de speeltuin is niet verzekerd tegen diefstal. “Doordat de speeltuin vrij toegankelijk is, kregen we de speeltoestellen bij geen enkele maatschappij verzekerd”, legt Roebbers uit. “We hebben nog totaal geen idee van de daders, dus nu gaan we kijken of we het geld hebben om de schommels te vervangen.”

De stichting roept mensen die in de laatste weken iets vreemds of verdachts hebben opgemerkt, zich te
melden bij de voorzitter via 077 366 20 54 of bij de secretaris via 077 366 16 30.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie