Lintje voor Theo Houwen

10-5-2017 door: Redactie
Theo Houwen (52) uit Sevenum heeft op donderdag 11 mei een Koninklijke Onderscheiding ontvangen uit handen van burgemeester Kees van Rooij.
maskTop
Lintje voor Theo Houwen
maskBottom

Houwen werd benoemd als Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn vrijwilligerswerk bij Verzorgenshuis Sevenheym in Sevenum. Hij is hij bijna dagelijks te vinden. In samenspraak met de professionals voert hij verschillende taken uit. Hij assisteert meerdere dagdelen per week bij de groepsverzorging. Onder begeleiding van een medewerker van het verzorgingshuis begeleidt hij bewoners met geheugenproblemen om de dag door te komen door middel van diverse activiteiten. Daarnaast verricht hij vrijwilligerswerkzaamheden op de wekelijkse activiteitenmiddag voor bewoners. Bovendien assisteert hij zes dagen per week bij het facilitair bedrijf van het verzorgingshuis, waar hij helpt met het leegmaken van de prullenbakken, het ophalen van papier, de verspreiding van post en allerlei zaken meer.

Ook Houwen in het verleden geassisteerd bij de kerkdiensten die in Sevenheym plaatsvonden. "Ondanks zijn eigen lichamelijke beperking wil hij zich inzetten voor de samenleving en hij is daarmee een voorbeeld voor alle vrijwilligers. Hij wordt omschreven als een zeer sympathieke, waardevolle en opgewekte collega, die altijd klaar staat voor anderen. Een voorbeeld voor andere vrijwilligers", aldus burgemeester Van Rooij. 

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie